speciale uitnodiging GROTE K-buurt bewoners bijeenkomst do 18 apr ( en deze zondag meedenksessie over Kmidden/plein)Kom je ook? Donderdag 18 april, 19.00 inloop, houden we Grote K-buurt Bewonersbijeenkomst in buurthuis Bontekraai !


Drie keer per jaar brengen we de buurt bij elkaar om met elkaar te spreken over wat de buurt bezig houdt en wat we kunnen doen om het samen beter te maken.


Iedereen is welkom, zowel bewoners als ondernemers als ondersteuners - en vooral de actieve bewoners van alle bewonerscommissies/kernen-  op donderdagavond 18 april om 19.00 inloop, aanvang 19.30 uur in de Bonte Kraai.


Wat staat er op de agenda? Waar wil JIJ het over hebben? Een windmolen samen voor de K-buurt? Parkeren? Je vieze buurman?  We gaan het sowieso hebben over waar ging de 610.000 euro naar toe, een grote veiligheids-top 1104, update WeMakeThe.City Kraaiennest, hoe we ons willen organiseren als formele organisatie en zo nog meer...
Geef ons je punten op of schrijf ze er zelf in: we zullen de Agenda online bijhouden/aanvullen op www.bit.ly/kbuurtberaad  voor ieder om mee te kijken.


En ook: meedenksessie K-midden/plein Zondag  april 19.00
Samen weten we meer sessie

In 2016 en 2017 ging de K-buurt straat op voor een goed plein en ''kloppend'' hart voor de K-buurt. Het bestuur van de stad geef ons nu de kans zelf een plan voor K-midden te maken om aan de Gemeenteraad voor te leggen.

Hoe? Daarvoor is de afgelopen tijd een verkenningsronde door de buurt gehouden. Om ideeen voor dat proces op te halen.

Iedereen heeft daar in januari ook een brief van de gemeente over in de bus gehad.

Hart voor de K-buurt houdt een Samen-weten-we-meer-sessie
Zondag 7 april 19.00 op Klieverink 73

Wat is er zoal opgehaald? Wat kunnen we daar mee?  Wie meer wil weten of meedenken is van harte welkom deze zondag om 19.00 uur op Klieverink 73.
PAS OP dit gaat dus NIET over de inrichting van het plein maar zuiver over HET PROCES !!

SamenSterk SamenKbuurt

❤ Buurtnetwerk/collectief van bewoners en organisaties van de K-buurt zoals Bewonersorganisaties en -commissies, OpenAteliers ZO, Herensoos, Cirkel van Harmonie, Moskee Taibah e.a geloofsgenootschappen, buurtwerkers, buurtambassadeurs, e.a. organisaties en individuen

Samen bouwen we de buurt van de toekomst, op een manier die maximaal bewoners bereikt, betrekt en bedient met als doel: Gewoon de beste buurt van Nederland worden. 1104 Rocks!


No comments:

Post a Comment